WELKOM.... * GUN UZELF VAKANTIE* APHRODITE is een 4-persoons appartement en ligt aan de rand van het dorp Hollum en maakt deel uit van 4 sterren resort "de amelander kaap".

Kijk voor de laagste prijzen; actuele aanbiedingen ; Last-minutes en acties op onze hoofdwebsite www.aphrodite.op-ameland.nl

De afstand naar het dorp bedraagt ± 100 meter. De afstand naar het strand bedraagt ± 1500 meter. Bij APHRODITE is speelruimte voor kinderen er is een terras met een loungeset. Bij APHRODITE is GRATIS gebruik van het overdekt verwarmd zwembad met kinderbad INBEGREPEN, verder kunt u tegen betaling gebruik maken van sauna, squass en all-wheater tennisbanen, beautysalon,zonnebanken, gezellige bar, bistro en restaurant, ontbijtservice en overige hotel- en park-voorzieningen. de 9 holes golfbaan ligt naast het hotel. ps.: wasmachines en drogers en strijkgelegenheid bevinden zich in het hotelgedeelte alle voorzieningen zijn het hele jaar open: appartement APHRODITE is daarom zeer geschikt voor zowel zomer als winterverblijf.

het appartement is vernieuwd en gerestyled !!. nu met vergroot natuursteen terras en lounge set, nieuwe keuken, flatscreen tv, laminaatvloer, nieuw meubilair enz.enz. absoluut het mooiste appartement in de amelander kaap, maar niet duurder en prijzen zijn incl. toeristenbelasting!!

Indeling
Indeling van het gerieflijke appartement APHRODITE: Woonkamer met open keuken, hal met garderobe, 2 persoons slaapkamer. In de woonkamer is een bedbank voor maximaal 2 personen. flatscreen tv met teletekst enz., Badkamer met douche, wastafel, ligbad en toilet, kinderbed aanwezig. APHRODITE is gelijkvloers. het gehele appartement is recentelijk geheel nieuw ingericht en aanmerkelijk fraaier/smaakvoller ingericht dan de standaard appartementen in "de amelander kaap" de prijs is echter lager !! rechtstreeks particuliere verhuur en TOERISTENBELASTING IS IN DE PRIJS INBEGREPEN

indien dit appartement APHRODITE bezet is in de door u gewenste periode kijk dan op
www.helios.op-ameland.nl ;
www.dezeehond.op-ameland.nl of
www.time.out.amelander.kaap.op-ameland.nl
* voor een gelijkwaardig appartement van dezelfde eigenaar.

onze 4 appartementen zijn in verschillende combinaties ook bijzonder geschikt voor FAMILIE- of GROEPSVERBLIJF
*kijkt u voor meer informatie en de bezettingslijst op www.aphrodite.op-ameland.nl *

Website by Tomston
@BBVormgevers volgen