ACTIE  

ACTIE

btw van 19% naar 6% geldt niet voor het architecten honorarium??
bij ons wel!!


“de aangekondigde btw verlaging van 19% naar 6% op verbouw en renovatie van woonhuizen geldt in principe niet voor het architecten honorarium”

dit voorstel van minister de jager vinden wij echt te mager!!

daarom nemen wij deze 13% voor onze rekening.
dit geldt bij ons zowel voor de particulier als ook voor ondernemers, bedrijven en instellingen!
of u nu wilt restylen, verbouwen of compleet nieuw gaat bouwen, interieur of bouwkundig, bij ons wordt daar geen onderscheid in gemaakt.

kortom; indien u in de periode dat minister de jager de btw verlaagt een (nieuwe) opdracht bij ons plaatst, crediteren wij u 13% op ons toch al gunstige honorarium.

een voordeel dat u al snel enkele honderden tot duizenden euro’s oplevert !

let wel ! profiteer snel: je weet tenslotte maar nooit wanneer minister de jager zijn voorstel weer intrekt en dan vist u ook bij ons achter het net! bovendien hoeft u bij ons niet te wachten tot 1 oktober a.s.

neemt u ook gerust eens een kijkje op onze nieuwe website www.bertbaronvormgevers.nl dan overtuigen we u graag van de creativiteit en kwaliteit van onze ontwerpen.

kijk voor de gehele ‘stimuleringsregeling bouw’ van minister de jager op: www.pleinplus.nl/nieuws/artikel/17821/duidelijkheid_over_verlaagde_btw-tarief_onderhoud_woningen

voor informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoon 0512-519685 of via e-mail info@bertbaronvormgevers.nl

bert baron vormgevers – architectenwerk en projecten
zuiderhogeweg 5-7
9203 st drachten
0512- 519685
info@bertbaronvormgevers.nl
www.bertbaronvormgevers.nl

Website by Tomston
@BBVormgevers volgen